Goedkope autoverzekering berekenen, vergelijken en afsluiten

online adverteren www.m4n.nl

De autoverzekering is volgens de Nederlandse wet verplicht. Vrijwel ieder voertuig dat de weg op gaat moet speciaal verzekerd worden. Omdat je hier toch iedere maand premie voor moet betalen is het prettig om de verzekering voor een zo laag mogelijk bedrag te krijgen. Op deze pagina kun je de autoverzekering berekenen, vergelijken en je kunt de verzekering hierna ook direct afsluiten.

Zelf de autoverzekering vergelijken

Waar je vroeger langs een verzekeringsadviseur moest is verzekeren vandaag de dag een stuk eenvoudiger. De autoverzekering vergelijken is een kort proces en in enkele stappen uitgevoerd. Onze handige vergelijker maakt het mogelijk om binnen enkele muisklikken uit te zoeken wat de beste verzekering in jouw situatie en voor jouw auto is.

 

WA Autoverzekering of All Risk?

Er zijn verschillende varianten binnen de autoverzekering: WA, Beperkt Casco en Volledig Casco (All Risk). De mate van dekking verschilt binnen deze pakketten. Bij WA-dekking ben je minder verzekerd dan bij een All Risk autoverzekering. Kijk op basis van eigen voorkeuren welk pakket het meest aansluit bij jouw auto en budget.

 

Voor studenten

Studenten met een eigen voertuig moeten goed verzekerd worden. De premie ligt voor studenten aanzienlijk hoger. Zij hebben weinig rijervaring en ook nog geen schadevrije jaren opgebouwd. Voor consumenten onder de 25 valt de verzekering over het algemeen dan ook hoger uit dan voor ouderen.

 

Met of zonder pechhulp?

Niet iedere autoverzekering komt met pechhulp. Dit is over het algemeen een extra dienst die je bovenop het normale verzekeringspakket moet afsluiten. Slechts enkele verzekeraars bieden dit standaard in het basispakket. Dit is echter meer een uitzondering dan een standaard binnen de autoverzekeringspakketten.

 

De autoverzekering opzeggen

Als je wilt overstappen naar een nieuwe verzekeraar en de verzekering daar wilt onderbrengen dan is het belangrijk om de autoverzekering op te zeggen. Zo voorkom je dat er dubbel berekend wordt. Vaak wordt de verzekering door de nieuwe verzekeraar opgezegd en hoef je hier dus zelf niets voor te doen. Vragen? http://vergelijken-verzekering.nl helpt je graag (verzekert) op weg.