De goedkoopste reisverzekeringen vergelijken en afsluiten

Reis Image Banner 728 x 90

Binnenkort op reis of wil je jezelf continu in het buitenland verzekeren? Dan is een reisverzekering hiervoor de beste optie. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende pakketten en zo volledig op maat een verzekering opstellen. Zo heb je kortlopende en doorlopende pakketten en kun je voor speciale vakanties specifieke reisverzekeringen afsluiten.

Hoe kun je de reisverzekering vergelijken?

De reisverzekering vergelijken zal helpen om een zo goedkoop mogelijke premie te vinden. Je wilt tenslotte niet teveel betalen voor de verzekering maar toch zeker zijn dat je de juiste dekking krijgt. De reisverzekering is gemakkelijk te vergelijken. Op deze pagina vind je een handige vergelijker waarmee je in enkele muisklikken exact uit kunt zoeken welke reisverzekering het beste is voor jouw situatie.

 

Direct een reisverzekering afsluiten

Als je de verzekeringen gaat vergelijken dan zul je al snel een ideale optie tegenkomen. Je vindt een goed pakket en krijgt er ook een ideale prijs bij. Op dat moment kun je direct door naar het proces om de reisverzekering af te sluiten. Door middel van de eigen gegevens wordt de verzekering afgesloten bij de desbetreffende reisverzekeraar en ben je direct verzekerd.

 

Kortlopend of doorlopend?
Kortlopende reisverzekeringen zijn ideaal voor consumenten die niet vaker dan één keer per jaar op vakantie gaan. Je sluit deze verzekering voor een kortere periode af en bent zo minder geld kwijt.
De doorlopende reisverzekeringen zijn juist het meest geschikt voor consumenten die regelmatig op vakantie gaan.

Europa of werelddekking?

De reisverzekeringen komen standaard met dekking in Europa. Je bent dus tijdens vakanties en reizen in Europa verzekerd. Maar als je buiten Europa gaat reizen dan heb je een werelddekking nodig. Hier betaal je maandelijks een kleine extra premie voor.

 

Studenten op wintersport, is het nodig?

Bijna iedere student gaat tijdens de studie een keer op wintersport. Voor iedereen die op wintersport gaat geldt dat er een verzekering voor moet worden afgesloten. Omdat je hier een verhoogd risico op schadeclaims loopt rekent de verzekeraar tijdens deze periode een extra premie.